اکنون این مسئله مشخص شدهاست که ابزار مورد استفادهٔ هوک برای موفقیت در اندازهگیری چنین فاصلهای، بسیار غیر دقیق بودهاست. گاما اژدها (راس التنین) همان ستارهای است که جیمز بردلی در سال ۱۷۲۵ هنگام کشف «شکست نور» از آن استفاده کرد.
۱ جستارهای وابسته ۲ منابع ۳ پیوند به بیرون تغییر وضعیت فهرست محتویات سندی هوک، ویسکانسین
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند بیشتر بدانید مشارکتها
درحالیکه بسیاری از همدورهایهای هوک معتقد بودند که اتر چیزی است که موجب ایجاد جاذبه و دافعه میان اجسام آسمانی میشود، وی در ماکروگرافیا در سال ۱۶۶۵، اصل گرانش را مطرح کرد.
تمام اجسام سنگین نه تنها بخشهای مختلف خود را به سمت مرکز جذب میکنند، بلکه نسبت به سایر اجسام در فضا جاذبهٔ متقابل دارند
مثال ۱: با استفاده از قانون هوک و یک فنر که از قانون هوک پیروی میکند، چگونه میتوان جرم یک جسم را محاسبه کرد؟
اس ام اس و متن خاص تبریک شروع فصل زمستان + عکس پروفایل زمستان مبارک
واضح است که در ابزاری که با فنر کار میکنند، یک فنر به کار نرفته و ترکیب چندین فنر باعث به وجود آمدن یک عملکرد نهایی شده است.
مانند جوانان، رابرت هوک نیز مجذوب مشاهدات، کارهای مکانیکی و نقاشی بود و میخواست که راههای مختلف را در زندگیاش دنبال کند. او یک ساعت برنجی را دمونتاژ کرد و یک المثنی از آن ساخت که به خوبی کار میکرد، او یادگرفت که طراحی کند و مواد مورد نیاز خود را با استفاده از زغالسنگ، گچ و سنگ آهن بسازد. با مرگ پدرش در سال ۱۶۴۸، رابرت مجموع ۴۰ پوند را به ارث برد که توانست به وسیلهٔ آن در دورهٔ کارآموزی شرکت کند. به علت ناتوانی جسمی رابرت و وسایل مکانیکی ای که داشت، پدرش تصور میکرد که او ممکن است یک تعمیرکار ساعت یا طراح شود، چرا که به طراحی نیز علاقه نشان میداد.
او در این کار مأمور شد که به عنوان زمینسنج با کریستوفر رن در تنظیم نقشهٔ بازسازی لندن همکاری کند.
فیلم از کرخه تا راین؛ خسته از جنگ نقدهای قدیمی hook به فیلم پرستاره مسعود کیمیایی را بخوانید
اگر فنرها پشت سر یکدیگر قرار گیرند، یک ترکیب سری از فنرها را داریم. در این حالت ثابت فنر حاصل برابر است با:
صفحههای دارای تابع تجزیهگر آرایشعدد با آرگومان غیرعددی
یکی از تفاوتهای میان این دو دانشمند این است که نیوتون یکی از پیشگامان آنالیز ریاضی و کاربرد آن و همچنین آزمایشهای نوری است. درحالیکه هوک یک پژوهشگر خلاق در زمینهٔ دامنهٔ وسیعی از مسائل و علوم است؛ بنابراین تعجبی ندارد که هوک برخی از ایدههای خود از قبیل گرانش را ناتمام رها کرده و آنها را بسط نداده باشد. این امر میتواند این موضوع را برای ما قابل درک سازد که چگونه در سال ۱۷۵۹ یعنی چندین دهه پس از مرگ نیوتون و هوک، ستارهشناس برجسته آلکسیس کِلِرات که در مطالعات مرتبط با گرانش صاحب نام بود، ارزیابیهای خود را پس از بررسی و مرور آنچه هوک در مورد جاذبه منتشر کرده بود، انجام داد.